TİG Duyurular

03 Temmuz 2023
Teşhis İlişkili Gruplar (TİG) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı Hakkında Duyuru!!!
1.TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitiminin İleri Bir Tarihe Ertelenmesi Hakkında Duyuru!!!
Temel Klinik Kodlama Eğitimi Almış Klinik Kodlayıcıların Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programına Alınması Hakkında Duyuru!!!
6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde TİG Kursu ve Oturumu Gerçekleştirilecektir!!! 01 - 04 Mart 2016
1.TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi 24-29 Şubat 2016 Antalya
Klinik Kodlama Hata Kategorileri Yeni Versiyonu (V2) Yayımlanmıştır!!!
24-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 1.TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi başarıyla gerçekleştirildi!!!
KoDeSis’e Yeni Değerlendiriciler Alınacaktır !!!
2.TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi 2-6 Mayıs 2016 Ankara
2016 Yılı TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı Takvimi Hakkında Duyuru!!!
TİG Veri Giriş Programında Veri Girişinin Durdurulması Hakkında Duyuru!!!
TİG Veri Giriş Programının Kullanıma Açılması Hakkında Duyuru !!!
TİG Panel Sisteminin Kullanıma Açılması Hakkında Duyuru !!!
02-06 Mayıs 2016 2.TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi Katılımcı Listesi Belirlenmiştir!!!
02-06 Mayıs 2016 tarihleri arasında 2.TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi başarıyla gerçekleştirildi.