overlay

Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler Listesi (Güncel)

1- Bursa Devlet Hastanesi listeden çıkarılmıştır.

2-Bursa Şehir Hastanesi eklenmiştir.
3- Ankara Şehir Hastanesi eklenmiştir.
4- Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi eklenmiştir.
5- Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi eklenmiştir.

6- Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi çıkarılmıştır.
7- Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi eklenmiştir.
8- Anamur Devlet Hastanesi eklenmiştir.
9- Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi eklenmiştir.
10- Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi listeden çıkarılmıştır.
11- İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi eklenmiştir.

12- Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eklenmiştir.
13-T.C. Sağlık Bakanlığı Batman Bölge Hastanesi ismi T.C. Sağlık Bakanlığı 14- Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi  olarak değiştirilmiştir.
15- Tekirdağ Devlet Hastanesinin ismi T.C. Sağlık Bakanlığı Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalioğlu Şehir Hastanesi  olarak değiştirilmiştir.
16- Bilecik Devlet Hastanesinin ismi T.C. Sağlık Bakanlığı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi  olarak değiştirilmiştir.
17- Hatay Devlet Hastanesinin ismi, T.C. Sağlık Bakanlığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi  olarak değiştirilmiştir.
18-İzmir Foça Devlet Hastanesine yetki verilmiştir.
19- Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi listeden çıkarılmış ve Giresun  Eğitim ve Araştırma Hastanesi listeye eklenmiştir.08.09.2021
20- Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi listeden çıkarılmış ve Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi listeye eklenmiştir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi 28.09.2021 (Güncel)

Askeri Hava Kontrol Görevlileri Sağlık Raporu Düzenlemeye Yetkili Hastaneler

UÇUCU, DENİZALTICI VE DALGIÇ SINIFI SAĞLIK RAPORU VERMEYE YETKİLİ SAĞLIK KURULUŞLARI LİSTESİ

TARIH: 28.09.2021